RESERVEDELE TIL TRAILERE OG CAMPINGVOGNE
GASFJEDRE TIL ALLE BEHOV
Dansk
STARTSIDE
SØG PRODUKT
SØG GASFJEDER
Gasfjederinfo
Endestykke
Tilbehør
BELYSNING
SPØRGSMÅL & TIPS
OM VALERYD
GARANTI
KONCEPT
KONTAKT
FORHANDLER START


Bremse-id/Originalnr.
Benævnelse
Produktnr.


NYE ARTIKLER 2018

Nye artikler 2018SØG E-NUMRE

Søg E-numre

SØG GASFJEDER


L= Lengde :
ø D= Diameter stempelstang :
eller
Begræns søgning til diameter
Newton :
 
eller
 SØG PRODUKTNR.

Hvis du kender produktnummer, kan du søge nedenfor:


  SØG PRODUKTNR.  


 
   
     
TILBEHØR

Endestykker
Øvrige tilbehør
 

 


Generelt
Gasfjedre findes i mange forskellige sammenhænge – i biler, både, trailere, stole, låger, maskinindkapslinger, jordbrugsmaskiner osv. Når noget skal løftes eller åbnes er gasfjederen ofte det bedste og mest praktiske hjælpemiddel, man kan benytte. De potentielle anvendelser for en gasfjeder er mange, og det er dine innovationer og idéer som sammen med en gasfjeder kan skabe funktionelle produkter.

Teknisk information
En gasfjeder består af stempelhus, stempelstang, stempel samt tætninger. Den er fyldt med nitrogengas ved et meget højt tryk (op til 230 bar) for at skabe et modtryk. Nitrogengas er en inert gas, som ikke brænder, eksploderer eller er giftig. Ud over nitrogengassen er der også en lille mængde olie i gasfjederen. Olien giver en optimal smøring samtidig med, at den giver gasfjederen en hydraulisk dæmpning i slutningen af bevægelsen.

Gasfjedre er vedligeholdelsesfrie. Smør aldrig stempelstangen med fedt eller olie. Stempelstangen må heller ikke overmales og skal beskyttes mod slag og anden ydre vold. Cylinderen må ikke blive deform, da en sådan skade kan kompromittere tætningssystemet. Gasfjedre bør heller ikke udsættes for sidekraft. Forholder det sig sådan, at man ikke kan undgå lidt sidekraft, er der specielle fastgørelsesanordninger, der kan reducere dette.

Valeryds gasfjedre virker i omgivende temperaturer fra -35°C til +90°C. Gasfjedre må ikke overophedes og ikke udsættes for åben ild.

Gasfjedre består hovedsageligt af metal og kan derfor genindvindes; dog skal de først gøres trykløse.

Fastgørelsesanordninger
For at kunne opretholde en kontrolleret trykudvikling er det nødvendigt at anvende fastgørelsesanordninger, der garanterer en ideel bevægelse og trykoverførsel. Valeryd fører et stort sortiment af surringsøjer, gaffelhoveder og vinkelkugleled.


 = Lagerfør bremse- & påløbsprodukter  = Lagerfør gasfjedre =
 = Lagerfør belysningsprodukter  = Lagerfør tilbehør